dyslexi   fallerejblogg

dyslexi fallerejblogg

Gunillas åsikter

- Välkommen!

nu kan den komma

PersonligtPosted by Gunilla Monday, November 02 2009 00:32:53

- Vintern.

En solig dag med torr luft och uppehållsväder under höstlovet och Allhelgonahelgen fick vi. Fyra proppfulla säckar med löv blev det. Att räfsa löv tillsammans med Siv innebär att man har två räfsor så att hon kan jaga och tugga med den ena samtidigt som man räfsar med den andra. Lajbans!

Jag har grävt upp Dahlia-knölarna som blivit ännu större än förra året ( klumpar i storlek basketbollar ). I år har jag faktiskt gjort det som jag varje år säger att jag ska göra, nämligen att märka upp vilka knölar som är vilka. X
Varenda år har jag blivit så irriterad på att lila blommor hamnar vid sidan om gulorange.

Katten är nu avmaskad och rengjord i öronen. Det senare är inte något kul om katten själv får välja. I dag har alla djuren utom fiskarna ätit Mjau strömming med förtjusning. I detta nu ligger hundarna utspillda under skrivbordet och fiser. Det är lila fisar som påminner om svavel, sura ägg och fiskrens. Det är härligt med djur!

Nu ska vi gå ut och kolla vilka hundar som pinkat var och hur högt upp på träden. Sedan är det läggdags, i morgon är det skola och väckarklocka på 06 .15 som gäller igen.

Vet ni vad motstsen till Viktväktarna är? " Späcksavers", så klart !!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.